DYNAMAT D-10435

  1. Αρχική
  2. DYNAMAT D-10435
2-3 Ημέρες DYNAMAT D-10435 Μονωτικά

Κιτ πόρτας Dynamat Xtreme


Κατά την οδήγηση, τα πλαίσια του αμαξώματος του οχήματός σας δονείται και δημιουργεί θόρυβο. Όσο πιο γρήγορα οδηγείτε, τόσο πιο δυνατά θα είναι ο θόρυβος. Στα 70 mph, ένα τυπικό επίπεδο θορύβου αυτοκινήτων φτάνει τα 85 dB. Αυτό θα επηρεάσει τους ήχους στο όχημά σας, όπως τα στερεοφωνικά, τα κινητά σας τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες επηρεάζοντας το δυναμικό εύρος αυτών των ήχων. Εάν θέλετε τη μουσική σας πιο δυνατά, μπορείτε να δυναμώσετε το στερεοφωνικό σας, αλλά αυτό αυξάνει μόνο την ένταση. Δεν σας δίνει πίσω το δυναμικό εύρος που έχετε χάσει. Ένας από τους κύριους ενόχους αυτού του θορύβου είναι οι πόρτες του αυτοκινήτου σας. Χωρίς Dynamat Xtreme, οι κραδασμοί αντηχούν και εκπέμπουν μέσω της κοίλης εσωτερικής κοιλότητας της πόρτας.


Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος του θορύβου που προέρχεται από το δρόμο μπαίνει μέσα από τις πόρτες, η εγκατάσταση του κιτ Dynamat Xtreme Door Kit δημιουργεί ένα ηχητικό φράγμα που μετατρέπει τους κραδασμούς που προκαλούν θόρυβο σε σιωπηλή ενέργεια. Με τη μείωση του θορύβου στο δρόμο, το Dynamat Xtreme Door Kit μπορεί να αυξήσει το δυναμικό εύρος των ήχων στο αυτοκίνητό σας, γεγονός που μπορεί να διπλασιάσει αποτελεσματικά την ισχύ του οχήματος! Παίρνετε δυνατά ήχο από τον ήχο του αυτοκινήτου σας και λιγότερο ενοχλητικό θόρυβο από το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας.


Το κιτ πόρτας Dynamat Xtreme δεν απαιτεί κανένα ειδικό εξοπλισμό, οπότε είναι πολύ απλό να κόψετε και να εγκαταστήσετε. Θα προσαρμόζεται εύκολα στις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες των θυρών σας και το κολλώδες βουτυλικό καουτσούκ θα κολλήσει και θα παραμείνει στη θέση του χωρίς ειδική προετοιμασία επιφανειών. Για καλύτερα αποτελέσματα, εγκαταστήστε το κιτ πόρτας Dynamat Xtreme με ένα από τα εργαλεία κυλίνδρων Dynamat. Χρησιμοποιήστε το κιτ πόρτας Dynamat Xtreme στις πόρτες σας για να ακούσετε τη διαφορά Dynamat.


Κωδικός SKU: 10435


Περιεχόμενα: (4) τεμάχια Dynamat Xtreme 12 "x 36" (305mm x 914mm).

Το κιτ περιλαμβάνει αρκετό υλικό για δύο πόρτες κανονικού μεγέθους. Για σωστή εγκατάσταση, χρησιμοποιήστε ένα από τα εργαλεία Dynaroller. Αυτοκόλλητες.

  • Κατασκευαστής: DYNAMAT
  • Κωδικός Προϊόντος: D-10435
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες
  • 119,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 95,97€

Ετικέτες: Μονωτικά