DYNAMAT D-19405

  1. Αρχική
  2. DYNAMAT D-19405
2-3 Ημέρες DYNAMAT D-19405 Μονωτικά

Δυναμικό Xtreme Trunk Kit


Τα σημερινά ισχυρά υπογούφερ αναγκάζουν τον κορμό του οχήματος να κάμπτεται και να δονείται, γεγονός που δημιουργεί παραμόρφωση μπάσων, μείωση της μέγιστης εξόδου μπάσων και κακή ποιότητα ήχου. Αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε, εγκαταστήστε το Dynamat Xtreme Trunk Kit και δείξτε πώς μπορείτε να αντλούν καθαρό μπάσο.


Όταν πρόκειται να παίξετε δυνατά μπάσα σε ένα όχημα, είναι όλα σχετικά με το επίπεδο πίεσης ήχου (SPL). Χαμηλά SPL αποτελέσματα όταν το υπογούφερ σας προκαλεί δόνηση και κίνηση των πλαισίων του αμαξώματος του αυτοκινήτου σας. Η εγκατάσταση του κιτ κίνησης Dynamat Xtreme Trunk Kit θα μετατρέψει αυτή τη δόνηση και το θόρυβο σε σιωπηλή ενέργεια, με αποτέλεσμα υψηλότερο SPL. Δοκιμές έδειξαν ότι η εγκατάσταση του κιτ Dynamat Xtreme Trunk Kit είναι σαν να προσθέτετε έναν επιπλέον ενισχυτή. Το Trunk Kit δεν είναι μόνο για κουπέδες και sedans. Χρησιμοποιήστε το για να αντιμετωπίσετε τους πίσω τοίχους και τις πλευρικές επιφάνειες των φορτηγών και την πίσω περιοχή φορτίου μικρών hatchbacks και SUV. Με το κιτ κίνησης Dynamat Xtreme Trunk, έχετε το πιο δυνατό μπάσο που μπορεί να παράγει το subwoofer σας.


Για καλύτερα αποτελέσματα κατά την εγκατάσταση, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν κύλινδρο Dynamat και ακούστε τη διαφορά Dynamat.


Κωδικός SKU: 19405


Περιεχόμενα: (5) κομμάτια Dynamat Xtreme 18 "x 32" (457mm x 812mm)

 

Συνολική Κάλυψη: 20 ft² (1,85 m²)

  • Κατασκευαστής: DYNAMAT
  • Κωδικός Προϊόντος: D-19405
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες
  • 179,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 144,35€

Ετικέτες: Μονωτικά